1 pamoka 1 kursui
5 posters
Puslapis 1 iš 1
1 pamoka 1 kursui
Bela atėjo į klasę ir pavargus tarė:
-Sveiki mažiai.Aš jūsų mokytoja Belatriks Lestreindž.Į mane kreipkitės panelė Belatriks.Noriu kad mano klasėje būtų tyla.Dabar klasės darbas,-tai jai pasakius ant lentos atsirado užrašas:
-Na, kuris pradės?
[[Tik nerašykit, kad jums iš pirmo karto pavyksta, jūs gi pirmakursiai ]]
-Sveiki mažiai.Aš jūsų mokytoja Belatriks Lestreindž.Į mane kreipkitės panelė Belatriks.Noriu kad mano klasėje būtų tyla.Dabar klasės darbas,-tai jai pasakius ant lentos atsirado užrašas:
Tai padariusi Bela atsisėdo į savo krėslą ir tarė:Kaip žinote po vandeniu yra daug gerų ir daug blogų padarų.Klasėje atsiradusioje baloje gyvena Limkės.Tai padarai vėžio galva,ruonio kūnu ir stručio kojomis.Juos labai pavojinga sutikti nes jie šluoja viską kas pasitaiko jų kelyje.Mano baloje tokių yra begalė.Tarę burtažodį SIMPROS jūs apie galvą apgaubsite tokį ratą kuris padės jums kvėpuoti po vandeniu.Su Limke galėsite kautis kerais:Confundus(taip Limkę supainiosite),Conjunctivitis(taip ji beveik apakinsite) irt.t..Vandenyje jūs galėsite pasirinkti ar susikauti su 1 Limke ar su dviem.kaunantis su vienu gausite 15 taškų -+ atliktas darbas.Už 2 Limkes gausite 20 taškų - blogai atliktas darbas.Tikiuosi jums pavyks.
-Na, kuris pradės?
[[Tik nerašykit, kad jums iš pirmo karto pavyksta, jūs gi pirmakursiai ]]
Cornelia Liucy Heart- Rugiuose Prie Bedugnės
- Pranešimų skaičius : 340
Šluota : Žaibas 2008
Burtų Lazdelė : Citrinmedžio su fėjos dulkėmis
Registration date : 2008-04-06
Re: 1 pamoka 1 kursui
Mergaitė sėdėjo pamokoje.Pamačiusi ant lentos užrašą išsitraukė burtų lazdelę:
- Galima man pabandyti?
tai pasakius kreivai nusišypsojo.
[[Bela:Pataisiau.Nereikia sakyt kad atėjai į pamoką, apsimesk, kad tu jau joje sėdėjai.taip pat 3 asmuo pvz.:Bela ėjo mišku ir pamatė briedį.Taisyklės]]
- Galima man pabandyti?
tai pasakius kreivai nusišypsojo.
[[Bela:Pataisiau.Nereikia sakyt kad atėjai į pamoką, apsimesk, kad tu jau joje sėdėjai.taip pat 3 asmuo pvz.:Bela ėjo mišku ir pamatė briedį.Taisyklės]]
Sonia Miller- Pirmakursė/is
- Pranešimų skaičius : 10
Šluota : .
Burtų Lazdelė : .
Registration date : 2008-04-08
Bela pažiūrėjo į mergaitę ir tarė:
-Na jei jau taip nori...-tada vėl tarė:-Beja jeigu kas nutiks iškelk lazdelę ir ja mostelėk.Aš pamatysiu išbirusias žiežirbas ir ateisiu tau padėti.Viskas aišku?Na jeigu taip tai pradedam,-tai tarusi ji atsistojo priėjo prie mergaitės išburė, kad ji būtų tik su maudymuku ir tarė:-išsiburk ratą aplink galvą ir kaukis.Beje su keliomis Limkėmis susikausi?
-Na jei jau taip nori...-tada vėl tarė:-Beja jeigu kas nutiks iškelk lazdelę ir ja mostelėk.Aš pamatysiu išbirusias žiežirbas ir ateisiu tau padėti.Viskas aišku?Na jeigu taip tai pradedam,-tai tarusi ji atsistojo priėjo prie mergaitės išburė, kad ji būtų tik su maudymuku ir tarė:-išsiburk ratą aplink galvą ir kaukis.Beje su keliomis Limkėmis susikausi?
Mergaitė nuraudo ir tyliai pasakė
- Drąsa išgaravo. Gal galima palaukti, kol kas kitas pirmas pradės?
- Drąsa išgaravo. Gal galima palaukti, kol kas kitas pirmas pradės?
Bela tarė:
-Na jau ne.Supranti žingsnis -engta, Limkės tavęs jau laukia.Pradėk -tai tarusi Bela mintyse nusikvatojo ir pagalvojo Baltutė mažutė mergytė...tada vėl mintyse nusikvatojo ir jau be šypsenos veide pažiūrėjo į mergaitę.
-Na jau ne.Supranti žingsnis -engta, Limkės tavęs jau laukia.Pradėk -tai tarusi Bela mintyse nusikvatojo ir pagalvojo Baltutė mažutė mergytė...tada vėl mintyse nusikvatojo ir jau be šypsenos veide pažiūrėjo į mergaitę.
Mergaitė pravirko.
-Atsiprašau, negaliu...
Išbėgo.
-Atsiprašau, negaliu...
Išbėgo.
Amy sukrekštėjo ir pakėlusi ranką tarė:
-Jei ji bijo galiu pabandyti aš.
Ammy iš tikrųjų to daryti nenorėjo, bet jai buvo šiek teik gaila tos mergaitės... Iš vis jei ji nenori pirma tai ir negalima versti... su pasipiktinimu ėmė galvoti Amy.
-Jei ji bijo galiu pabandyti aš.
Ammy iš tikrųjų to daryti nenorėjo, bet jai buvo šiek teik gaila tos mergaitės... Iš vis jei ji nenori pirma tai ir negalima versti... su pasipiktinimu ėmė galvoti Amy.
Amy Watson- **Banned**
- Pranešimų skaičius : 59
Registration date : 2008-04-07
Bela mokėjo skaityti mintis ir perskaičiusi šios mergaitės šyotelėjo:
-Puiku bandyk tu.Su kiek Limkių susikausi?Gal uždirbsi mano koledžui taškų?-tai tarusi ji ėmė laukti atsakymo
-Puiku bandyk tu.Su kiek Limkių susikausi?Gal uždirbsi mano koledžui taškų?-tai tarusi ji ėmė laukti atsakymo
Amy atsisuko į mokytoją. Jai buvo baisoka, bet ji to neparodė ir atsakė:
-Su 2.
''Kietai'' atsakė Amy.
-Su 2.
''Kietai'' atsakė Amy.
Amy Watson- **Banned**
Bela šyotelėjo ir tarė:
-Puiku.-tada įstūmė mergaitę į vandenį ir išbūrė jai apsaugą nuo vandens.tada pasistatė kėdę šalia balos ir pradėjo stebėti mergaitę.
-Puiku.-tada įstūmė mergaitę į vandenį ir išbūrė jai apsaugą nuo vandens.tada pasistatė kėdę šalia balos ir pradėjo stebėti mergaitę.
Amy šeik tiek susijaudino, bet greit susigaudė ir ištarė:
-Confundus.
1 Limke susipainiojo ir nuplaukė kažkur toliau... Šiek tiek atsikvėpusi Amy ištarė:
-Conjunctivitis.
Šis burtažodis nesuveikė ir Limke neapako. Amy pabandė dar kartą ir garsiai bei tvirtai užriko:
-CONJUNCTIVITIS.
2 Limke apako ir negalėjo rasti Amy, bet staiga... Atplaukė pirmoji Limke. Keria buvo jau išsisklaidę, bet Amy nepasimetė ir ištarusi burtažodį ją padarė akla. Tada išsilaisvino iš vandens ir pažvelgė į mokytoją savo tamsom ir giliom akim.
-Confundus.
1 Limke susipainiojo ir nuplaukė kažkur toliau... Šiek tiek atsikvėpusi Amy ištarė:
-Conjunctivitis.
Šis burtažodis nesuveikė ir Limke neapako. Amy pabandė dar kartą ir garsiai bei tvirtai užriko:
-CONJUNCTIVITIS.
2 Limke apako ir negalėjo rasti Amy, bet staiga... Atplaukė pirmoji Limke. Keria buvo jau išsisklaidę, bet Amy nepasimetė ir ištarusi burtažodį ją padarė akla. Tada išsilaisvino iš vandens ir pažvelgė į mokytoją savo tamsom ir giliom akim.
Amy Watson- **Banned**
Calix ramiai stebėjo, kaip jos pažįstama Klastūnė tiurškiasi baloje ir sunkiai apsisaugo nuo Limkių. Mergaitė susijuokė, pagalvojus, kad tai jai labai primena vonioje bežaidžianti mažametį. Po to susiėmė į rankas ir stebėjo visą šį reginį. Amy atlaikė šį išbandymą ir Limkes liko apakintos. Vargšelės. Sukrizeno Calix ir nusišypsojo Amy'ei. Po jos ji iš kart norėjo šokt į tą žalsvą balą, kur jos laukė Limkės. Ji stebėjo mokytoją ir Amy, kuri buvo įsmeigusi savo tamsias akis į Belatriks. Taigi vos tik mergaitė išniro, Calix iškėlė savo ranką į viršų. Po to eisiu aš apakinti Limkiu..
Calix Falken- Pirmakursė/is
- Pranešimų skaičius : 108
Bela pažiurėjo į mergaites ir tarė:
-Gerai, tau Amy 17 taškų nes ne iki galo užbaigei kerus.
Tada pažvelgė į Calix ir tarė:
-Puiku, kad yra savanorių...Išsiburk apsauginius kerus ir lipk į balą...Prisimenk jeigu kas, leisk žiežirbas.
Tai tarusi ji atsisėdo ant kėdės ir pradėjo žiūrėti į mažą,gležną pirmakursę.
-Gerai, tau Amy 17 taškų nes ne iki galo užbaigei kerus.
Tada pažvelgė į Calix ir tarė:
-Puiku, kad yra savanorių...Išsiburk apsauginius kerus ir lipk į balą...Prisimenk jeigu kas, leisk žiežirbas.
Tai tarusi ji atsisėdo ant kėdės ir pradėjo žiūrėti į mažą,gležną pirmakursę.
Mergaitė atžygiavo link žalsvos balos ir ištarė :
- Simpros!
Galvą apgaubė keistas ratas, kurio mergaitei dar neteko naudoti. Nudžiugusi, kad jai pavyko šie kerai, mergaitė šyptelėjo ir pasirengusi sunkumams baloje įkišo kojas į vandenį. Po kelių akimirkų ji po vandenių dairėsi, kur galėtų būti tos Limkės. Oho! Ši bala neatrodė tokia didelė! Mergaitė mintyse nusijuokė ir apsisuko ratu. Ji niekur nematė nei vienos Limkės ir ją po truputį apėmė baimė - ji viena, o Limkės juk dvi! Staiga Calix iš už nugaros išgirdo kažką atplaukiant. Mergaitė staigiai atsisuko ir nežiūrėdama šūktelėjo :
- Conjunctivitis!
Pramerkusi savo žalsvas akis, ji išvydo baisų vėžio veidą. Ją apėmė baimė. Šalia jos - baisus gyvūnas, kuris ją gali sukapot į gabalus bet kurią sekundę. Mergaitė sukaupė visą savo drąsą ir sušuko :
- Conjuctivitis!!
Limkė šoko atgal ir sukosi ratais, bet tuo viskas nesibaigė, mat tą pačią akimirką už nugaros suriaumojo kita : šiek tiek didesnė ir, žinoma baisesnė. Calix spruko tolyn, o ta pradėjo ją vytis, ji plaukė kuo toliau. Bet nenorėdama susigėdinti ir leisti žiežirbų mergaitė turėjo susigriebti. Būtinai : jos koledžui reikia taškų! Mergaitė atsisuko ir kupina įniršio sušuko :
- Conjunctivitis!!!
Limkė išvengė jos kerų ir Calix pasirodė, kad net šyptelėjo. Baisuoklė suriaumojo ir jau norėjo pulti mergaitę. Ši buvo sutrikusi, nes tikėjo, kad jai turėjo išeiti. Tačiau kai baisusis padaras jau buvo arti jos, ji sušuko :
- Conjuctivitis!!!!
Limkė užsimerkė ir supanikavusi, kaip ir kita Limkė pradėjo sukti ratus, nematydama, kur jai eit. Calix šyptelėjusi nusijuokė. Tada palengva pakilo į viršų.
- Aš jau! - vis dar su šypsena veide, mergaitė lipo iš balos.
- Simpros!
Galvą apgaubė keistas ratas, kurio mergaitei dar neteko naudoti. Nudžiugusi, kad jai pavyko šie kerai, mergaitė šyptelėjo ir pasirengusi sunkumams baloje įkišo kojas į vandenį. Po kelių akimirkų ji po vandenių dairėsi, kur galėtų būti tos Limkės. Oho! Ši bala neatrodė tokia didelė! Mergaitė mintyse nusijuokė ir apsisuko ratu. Ji niekur nematė nei vienos Limkės ir ją po truputį apėmė baimė - ji viena, o Limkės juk dvi! Staiga Calix iš už nugaros išgirdo kažką atplaukiant. Mergaitė staigiai atsisuko ir nežiūrėdama šūktelėjo :
- Conjunctivitis!
Pramerkusi savo žalsvas akis, ji išvydo baisų vėžio veidą. Ją apėmė baimė. Šalia jos - baisus gyvūnas, kuris ją gali sukapot į gabalus bet kurią sekundę. Mergaitė sukaupė visą savo drąsą ir sušuko :
- Conjuctivitis!!
Limkė šoko atgal ir sukosi ratais, bet tuo viskas nesibaigė, mat tą pačią akimirką už nugaros suriaumojo kita : šiek tiek didesnė ir, žinoma baisesnė. Calix spruko tolyn, o ta pradėjo ją vytis, ji plaukė kuo toliau. Bet nenorėdama susigėdinti ir leisti žiežirbų mergaitė turėjo susigriebti. Būtinai : jos koledžui reikia taškų! Mergaitė atsisuko ir kupina įniršio sušuko :
- Conjunctivitis!!!
Limkė išvengė jos kerų ir Calix pasirodė, kad net šyptelėjo. Baisuoklė suriaumojo ir jau norėjo pulti mergaitę. Ši buvo sutrikusi, nes tikėjo, kad jai turėjo išeiti. Tačiau kai baisusis padaras jau buvo arti jos, ji sušuko :
- Conjuctivitis!!!!
Limkė užsimerkė ir supanikavusi, kaip ir kita Limkė pradėjo sukti ratus, nematydama, kur jai eit. Calix šyptelėjusi nusijuokė. Tada palengva pakilo į viršų.
- Aš jau! - vis dar su šypsena veide, mergaitė lipo iš balos.
Bela žiūrėjo į mergaitę su šyosena veide.tada kelis kartus plekštelėjo delnais.Tada tarė:
-Šaunuolė.Džiaugiuosi, kad mano koledžo mokiniai tokie geri supratingi ir gabūs.Klastūnynui 20 taškų.dabar gal galėtum man padėti šitą balą apsodinti dumbliais?-tai tarusi ji išsitraukė iš kišenės kažkokių žolelių ir tarė:-Čia jūržoliniai slaptieji dumbliai.tark burtažodį AQUAMENTIS ir iš lazdelės apipilk juos vandeniu.Tuomet aš juos mesiu į balą ir ji visa apsitrauks šias dumbliais.tada mokiniams bus sunkiau įveikti Limkes.Galėčiau su dumbliais susitvarkyti ir pati bet man įdomu kaip tau pavyks naujas burtažodis,-tai tarusi ji išėme dumblius prisibėrė jų sau į rankas ir atkišo rankas Calix, kad ji jas apipiltų vandeniu.
-Šaunuolė.Džiaugiuosi, kad mano koledžo mokiniai tokie geri supratingi ir gabūs.Klastūnynui 20 taškų.dabar gal galėtum man padėti šitą balą apsodinti dumbliais?-tai tarusi ji išsitraukė iš kišenės kažkokių žolelių ir tarė:-Čia jūržoliniai slaptieji dumbliai.tark burtažodį AQUAMENTIS ir iš lazdelės apipilk juos vandeniu.Tuomet aš juos mesiu į balą ir ji visa apsitrauks šias dumbliais.tada mokiniams bus sunkiau įveikti Limkes.Galėčiau su dumbliais susitvarkyti ir pati bet man įdomu kaip tau pavyks naujas burtažodis,-tai tarusi ji išėme dumblius prisibėrė jų sau į rankas ir atkišo rankas Calix, kad ji jas apipiltų vandeniu.
Mergaitė džiaugėsi, kad panelė Belatriks patenkita ja. Tad, kai ji pasiūlė išbandyti dar viena naują burtažodį, Calix su malonumu sutiko - jai patiko mokytis naujų kerų. Ji pasiėmė asavo lazdelė ir išklausiusi nurodymus linktelėjo. Tada, susikaupusi, riktelėjo burtažodį :
- Aquamentis!
Žolelės, turėjusios tapti kliūtimis kitiems mokiniams, liko tokios, kokios buvo - sausos ir neapipiltos jokiu lašeliu.. Mergaitė rustelėjo, bet nepraradus vilties dar kartą šūktelėjo :
- Aquamentis!
Menkutė vandens srovė pliūkštelėjo profesorei Lestreindž į rankas, bet jos turėjo pakakti, kaip manė Calix. Bet ji nenuleido lazdelės - gali būti, kad ji mano blogai.
- Aquamentis!
Žolelės, turėjusios tapti kliūtimis kitiems mokiniams, liko tokios, kokios buvo - sausos ir neapipiltos jokiu lašeliu.. Mergaitė rustelėjo, bet nepraradus vilties dar kartą šūktelėjo :
- Aquamentis!
Menkutė vandens srovė pliūkštelėjo profesorei Lestreindž į rankas, bet jos turėjo pakakti, kaip manė Calix. Bet ji nenuleido lazdelės - gali būti, kad ji mano blogai.
Bela šyptelėjo ir numetė žoleles į balą.Ten jos užklojo visą vandens paviršių ir susiraizgė.tada ji tarė mergaitei:
-Šaunuolė.Gerai padirbėjai.Gali eiti,-tai tarusi ji atsisėdo į savo krėslą ir pradėjo skaityti storą knygą.
-Šaunuolė.Gerai padirbėjai.Gali eiti,-tai tarusi ji atsisėdo į savo krėslą ir pradėjo skaityti storą knygą.
- Ačiū, panele Belatriks, - mergaitė taip pat nusišypsojo ir nuėjusi prie savo suolo susirinko daiktus. Tada ji žvilgtelėjo į balą, kuri dabar atrodė dar žalesnė, negu buvo. Įsidėjus knygą, plunksną ir rašalinę, mergaitė užsegė kuprinėlę ir palengva nužingsniavo prie kabineto durų. Tada, atsisukus į profesorė tarė :
- Viso gero.
- Viso gero.
Pakėlė ranką.
- Profesore, turiu klausimą. Ką Limkės gali padaryti, jeigu nespėji jų nuginkluoti? Ar gyvybei jos pavojingos?
- Profesore, turiu klausimą. Ką Limkės gali padaryti, jeigu nespėji jų nuginkluoti? Ar gyvybei jos pavojingos?
Kerė Hopkins- Pirmakursė/is
- Pranešimų skaičius : 120
Burtų Lazdelė : Iš Karklo. Su Vanago plunksna
Similar topics
» 1 pamoka 7 kursui
» Nuorodos kur kuriam kursui eiti
» 1 pamoka penktakursiams
» 1 pamoka antrakursiams
» Nuorodos kur kuriam kursui eiti
» 1 pamoka penktakursiams