Gražiausias žolės plotelis tarp medžių
Puslapis 1 iš 1
Gražiausias žolės plotelis tarp medžių
Corni ėjo link kažkokių medžių tik staiga sustojo lyg įbesta.Jai už nugaros pasigirdo balsai:
-O taip ji tinkama...
-Ne per plona?
-Na ji kaip tik...
-Ei Safyride, pakviesk ją...
Staiga prieš Cornelios akis iškilo maža būtybė su tankiai mosuojančiais sparneliais.Nusilenkusi jai tarė:
-Aš fėja Safyridė, Safyros duktė ir Saturnos anūkė.Mums reikia naujos fėjų karalienės, nes mirė mano mama fėjų karalienė Safyra.
Corni apsidairė nusijuokė ir tarė:
-Atleiskit...Aš ko nors nežinau?
Fėja atlaidžiai šyptelėjo ir tarė:
-Matai kai karalienė mirštą iki sekančios dienos mėnulio mums reikia susirasti kitą karalienę.mes visą šia dieną tave stebėjome ir nusprendėme, kad tu tinkamiausi.
Mergina susiraukė ir tarė:
-Nejaugi neradote geresnės?Ir kas gi būtų, jeigu aš sutikčiau?
-Tu valdytum visas fėjas ir viso pasaulio gamtą.
Corni pašaipiai prunkštelėjo ir tarė:
-Niekada nesiekiau valdžios.Bet jeigu aš sutikčiau negi aš pasidaryčiau tokia maža ir man išaugtų šie...sparneliai?
Fėjos papurtė galvas, o Safyridė tarė:
-Tu būtum normalaus ūgio kaip ir visi, o vos tik tau panorėjus galėtų išdygti sparnai.Labai prašom, sutik...
Cornelia papurtė galvą ir tarė:
-Aš turiu pagalvoti ar sutinku...
Fėjos aiktelėjo ir tarė:
-Ne tik ne tai... Jeigu po trijų valandų neturėsime karalienės mes mirsime, o visa gamta nuvys, žvėrys išmirs, nustos tekėti upės....Negi nori, kad žmones ištiktų tokia nepataisoma katastrofa?Neatleistum sau.
Corni susiraukė ir po kelių minučių linktelėjo.Tada trumpai tarstelėjo:
-Gerai aš sutinku.
Fėjos džiugiai suplojo rankytėmis ir tarė
-Beja pamiršome pasakyti, kad pradžioje tu gali nemokkėti valdyti savo galių. Ir dar.jeigu norėsi, ką nors mums pranešti, suplok rankomis, ir aš, Safyridė atskrisiu pas tave.O jeigu mums grės pavojus mes suplosime delnais ir tu pajusi dieglį širdyje.tada žinok kad mes čia ir mums gresia pavojus.
Tai tarusi fėja treptelėjo maža kojyte per akmenį ir Corni apėmė šiluma.Ji užmerkė akis ir atsipalaidavo.
Atsibudo netoli pilies.Atsikėlusi ji išsitraukė iš kišenės veidrodėlį ir nustėro: plaukai buvo ilgi ilgi ir siekė kelius.Suknelė buvo žydra iki žemės, o bateliai, su aukštu kulnu, taip pat mėlyni.Jos oda buvo balta lyg pienas na , o veidas neišpasakyto grožio.Vis dar apstulbusi ji apsisuko ir nuėjo pilies link.
-O taip ji tinkama...
-Ne per plona?
-Na ji kaip tik...
-Ei Safyride, pakviesk ją...
Staiga prieš Cornelios akis iškilo maža būtybė su tankiai mosuojančiais sparneliais.Nusilenkusi jai tarė:
-Aš fėja Safyridė, Safyros duktė ir Saturnos anūkė.Mums reikia naujos fėjų karalienės, nes mirė mano mama fėjų karalienė Safyra.
Corni apsidairė nusijuokė ir tarė:
-Atleiskit...Aš ko nors nežinau?
Fėja atlaidžiai šyptelėjo ir tarė:
-Matai kai karalienė mirštą iki sekančios dienos mėnulio mums reikia susirasti kitą karalienę.mes visą šia dieną tave stebėjome ir nusprendėme, kad tu tinkamiausi.
Mergina susiraukė ir tarė:
-Nejaugi neradote geresnės?Ir kas gi būtų, jeigu aš sutikčiau?
-Tu valdytum visas fėjas ir viso pasaulio gamtą.
Corni pašaipiai prunkštelėjo ir tarė:
-Niekada nesiekiau valdžios.Bet jeigu aš sutikčiau negi aš pasidaryčiau tokia maža ir man išaugtų šie...sparneliai?
Fėjos papurtė galvas, o Safyridė tarė:
-Tu būtum normalaus ūgio kaip ir visi, o vos tik tau panorėjus galėtų išdygti sparnai.Labai prašom, sutik...
Cornelia papurtė galvą ir tarė:
-Aš turiu pagalvoti ar sutinku...
Fėjos aiktelėjo ir tarė:
-Ne tik ne tai... Jeigu po trijų valandų neturėsime karalienės mes mirsime, o visa gamta nuvys, žvėrys išmirs, nustos tekėti upės....Negi nori, kad žmones ištiktų tokia nepataisoma katastrofa?Neatleistum sau.
Corni susiraukė ir po kelių minučių linktelėjo.Tada trumpai tarstelėjo:
-Gerai aš sutinku.
Fėjos džiugiai suplojo rankytėmis ir tarė
-Beja pamiršome pasakyti, kad pradžioje tu gali nemokkėti valdyti savo galių. Ir dar.jeigu norėsi, ką nors mums pranešti, suplok rankomis, ir aš, Safyridė atskrisiu pas tave.O jeigu mums grės pavojus mes suplosime delnais ir tu pajusi dieglį širdyje.tada žinok kad mes čia ir mums gresia pavojus.
Tai tarusi fėja treptelėjo maža kojyte per akmenį ir Corni apėmė šiluma.Ji užmerkė akis ir atsipalaidavo.
Atsibudo netoli pilies.Atsikėlusi ji išsitraukė iš kišenės veidrodėlį ir nustėro: plaukai buvo ilgi ilgi ir siekė kelius.Suknelė buvo žydra iki žemės, o bateliai, su aukštu kulnu, taip pat mėlyni.Jos oda buvo balta lyg pienas na , o veidas neišpasakyto grožio.Vis dar apstulbusi ji apsisuko ir nuėjo pilies link.
Cornelia Liucy Heart- Rugiuose Prie Bedugnės
- Pranešimų skaičius : 340
Šluota : Žaibas 2008
Burtų Lazdelė : Citrinmedžio su fėjos dulkėmis
Registration date : 2008-04-06
Puslapis 1 iš 1